Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Houtsnippers

Kooter B.V. is het juiste adres voor houtsnippers. Wij hebben gegarandeerd snelle en goede service en wij verkopen alleen de beste kwaliteit. Dankzij dit materiaal leg je op een natuurlijke manier, voordelig een onderhoudsvrije tuin aan. Bij ons bestelt u eenvoudig elke gewenste hoeveelheid houtsnippers voor uw project. Laat uw bestelling snel thuisbezorgen of haal uw bestelling zelf af.

Wij zijn afhankelijk van het aanbod van snippers. Dit wisselt sterk, waardoor de kwaliteit kan verschillen en de foto op de website kan afwijken. 

De voordelen van houtsnippers

Houtsnippers is een goede en voordelige keuze voor uw project. Het product reguleert en ondersteunt de bodem. Het gaat uitdroging tegen en voorkomt overmatige verdamping. In de zomermaanden, wanneer de temperaturen hoog kunnen oplopen, is het belangrijk dat uw planten niet uitdrogen. De snippers zullen dit voorkomen. In de wintermaanden zorgen de snippers juist voor een isolerende werking. Planten zijn zo beter beschermt tegen vorst. De levensduur van houtsnippers is ongeveer één a twee jaar.

Een natuurlijke bodembedekker

Houtsnippers hebben een praktische functie, ze werken namelijk onkruidwerend. Zo gaat u op een natuurlijke manier de groei van onkruid tegen. De snippers zijn licht van kleur en geven zo een natuurlijke en moderne uitstraling aan uw tuin. Tegelijk draagt deze bodembedekker bij aan een gezonde bodem, er ontstaat een voedingsbodem waarin, voor planten, gezonde bacteriën zich beter kunnen ontwikkelen. Dit populaire materiaal kan gebruikt worden als looppad in uw tuin of als demping materiaal achter nieuw gemaakte schoeiingen. Zo wordt het wegspoelen van grond voorkomen.

Kooter B.V. helpt u graag verder!

Gebruikt u de snippers voor het aanleggen van tuinpaden of het bedekken van plantenbakken? De hoeveelheid houtsnippers is lastig te bepalen, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers, kunnen zij u voorzien van een advies op maat. Zo weet u zeker dat u de goede hoeveelheid bestelt. Ook voor overige vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Houtsnippers

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *