Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Lava Leiden

Bent u op zoek naar lava voor bijvoorbeeld een vijver, sportveld of dakterras in Leiden? Bij Kooter B.V. bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Zoek niet verder en bestel vandaag nog het nodige zand voor uw project, in de gewenste hoeveelheden en samenstelling én ook nog eens op locatie bezorgd. Zo helpen wij graag uw project tot een goed einde te brengen: een project waar nog jarenlang van genoten kan worden!

Waarom kiezen voor lava in Leiden?

Lava is een poreus product. Hierdoor is het een gesteente dat licht van gewicht is. Daarnaast kunnen goede bacteriën zich in het materiaal nestelen, waardoor het een uitstekend gesteente is voor het zuiveren van een vijver of het verbeteren van de bodem in uw tuin of park. Het is namelijk de meest vruchtbare grondsoort die er is! Daarnaast heeft het een ontzettend goede absorberende en drainerende werking. De waterhuishouding in de grond plukt hier de vruchten van, omdat het een juiste balans maakt tussen het doorlaten van het water en het vasthouden ervan.

Omdat lava zo veel goede eigenschappen heeft, is het een materiaal dat voor talloze toepassingen van dienst kan zijn. Het lichte gewicht maakt het ernaar dat het een geschikte ondergrond is voor een dakterras. Het zuivert het water in uw vijver en kan zelfs, in grotere hoeveelheden, ingezet worden voor infiltratiedoeleinden. Ook op het gebied van teeltvloeren wordt vaak gekozen voor de inzet van lava. Bij het aanleggen van sportvelden is lava in Leiden ook een goede optie. Tot slot kan dit materiaal ook gebruikt worden als fundering.

Kooter B.V. staat voor u klaar

Heeft u nog vragen over lava in Leiden of heeft u interesse in het bestellen ervan bij Kooter B.V.? Neem contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u meer over de vele toepassingen van deze grondstof.

Lava Leiden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!