Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Speelzand Gouda

Bent u op zoek naar speelzand voor uw eigen tuin, of bijvoorbeeld een camping, school of kinderopvang in Gouda ? Bij Kooter B.V. bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Zoek niet verder en bestel vandaag nog het nodige zand voor uw project, in de gewenste hoeveelheden en samenstelling én ook nog eens op locatie bezorgd. Zo helpen wij graag uw project tot een goed einde te brengen: een project waar nog jarenlang van genoten kan worden!

Eigenschappen en toepassingen van speelzand in Gouda

Speelzand is speciaal zand dat geschikt is als ondergrond in bijvoorbeeld de zandbak in de speeltuin. Het is hierbij natuurlijk van belang dat het zand van goede kwaliteit is. Zo mogen er geen grove korrels of leem in zitten, omdat dit het kind kan verwonden. Ook moet het erg schoon zijn. Het is dan ook ontzettend fijn zand, maar beschikt desondanks over een goede binding. Door dit ‘plakkerige’ aspect is het uitermate geschikt om prachtige zandkastelen mee te bouwen. De korrels en binding zullen ook niet uitharden en zijn tevens waterdoorlatend.

Kortom: bij speelzand in Gouda is het belangrijk dat het zand van een goede kwaliteit is. Bij Kooter B.V. kunnen we dit garanderen. Het zand wordt goed gefilterd en gewassen, waardoor de veiligheid van het kind goed gewaarborgd wordt. Daarnaast adviseren wij om een anti-worteldoek tussen het speelzand en de ondergrond te leggen, zodat het zand ook echt schoon en vrij van gevaar blijft. Zo kunt uw kind jarenlang genieten van de zandbak!

Kooter B.V. staat voor u klaar

Heeft u nog vragen over speelzand in Gouda of heeft u interesse in het bestellen ervan bij Kooter B.V.? Neem contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag bij het bestellen van het juiste zand.

Speelzand Alphen aan den Rijn

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!