Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Kooter Transport B.V.

Naast het verkopen van tuin- en potgrond is transport een groot onderdeel van ons bedrijf. Veel transport verzorgen wij voor onze eigen onderneming, maar ook voor derden.

Walking Floor

Voor het transporteren van grote volumes los gestorte goederen hebben wij een aantal schuifvloeropleggers. Een aantal van onze trailers zijn ook voorzien van stuurassen waardoor we gemakkelijk op krappe plekken kunnen laden en lossen. Ook is het mogelijk om pallets te vervoeren met deze trailers.

Kieper

Voor het transport van zware materialen zoals grond, zand en klei hebben wij 2 kiep opleggers voorzien van stuurassen.

Zeecontainers kiepen

Kooter Transport is ook in het bezit van 2 kiepchassis, met het kiepchassis kunnen wij zeecontainers kiepen met producten zoals boomschors, turf en andere los gestorte producten. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook gewoon normale containers rijden.

Knijperwagen/containerauto

Met onze knijperwagen kunnen wij een hoop verschillende werkzaamheden verrichten aangezien deze wagen is voorzien van een kraan, haakarm en een aanhanger. We gebruiken deze wagen voor het vervoeren van onze eigen producten, maar hij wordt ook verhuurd aan hoveniers en loonbedrijven.

Pallets

Voor het vervoeren van pallets hebben we een bakwagen met laadklep en pompwagen daarnaast kunnen we met onze walkingfloor trailers pallets rijden. Met onze bakwagen kunnen we gemakkelijk op plekken komen zoals krappe woonwijken en boomkwekerijen.

Bandauto's

Om onze klanten te kunnen beleveren van los gestorte materialen hebben we een aantal bandauto’s deze verschillen in grote zo hebben we twee bakwagens die tot 25 m3 kunnen laden en 2 bakwagens die tot 10 m3 kunnen laden. Het voordeel van een lopende band is dat wij niet hoeven te kiepen waardoor we in schuren en onder lage bomen kunnen lossen, daarnaast kunnen we twee verschillende producten tegelijk meenemen wat met een kieper niet mogelijk is.

    Bereken hier de juiste hoeveelheid!