Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Tuinaarde kopen

Wilt u tuinaarde kopen van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Koop dan uw tuinaarde bij Kooter B.V. Wij hebben een ruim assortiment aan aarde, voor elke ondergrond en elk gewenst doel. Denk aan doeleinden zoals het ophogen, egaliseren of aanvullen van uw tuin. Wij verzekeren u een mooie en gezonde aarde voor in uw tuin.

Bij Kooter B.V. de juiste basis voor uw tuin!

Wij stellen de tuinaarde zelf samen, door verschillende grondstoffen te mengen. De aarde kunnen wij voor u op maat maken, waarbij wij rekening houden met de ondergrond en het gewenste doel. Wij realiseren een mooie en fijne structuur van tuinaarde. Daarnaast zijn de producten van Kooter B.V. voorzien van het RAG-keurmerk. Dit keurmerk staat voor aanvulgrond en bodemverbeterende materialen. Onze aarde onderhoudt en verbetert de bodemstructuur, doordat het biologische leven in de bodem wordt gestimuleerd.

Het kopen van een goede tuinaarde is niet altijd even makkelijk. Het is namelijk een belangrijke basis voor de planten in uw tuin en daarvoor heeft u wel de juiste soort nodig. De aarde bevat van zichzelf niet genoeg voedingsstoffen voor uw planten. Het voeden van planten kan door te bemesten. U heeft daarom, voor een gezonde en bloeiende tuin, een goed bemeste tuinaarde van Kooter B.V. nodig. Onze goed bemeste tuinaarde bestaat onder andere uit groencompost, gecomposteerde boomschors en verschralingszand. Dit zijn belangrijke voedingsstoffen voor de planten.

Neem contact op met Kooter B.V.!

U wilt natuurlijk waar voor uw geld, en dat verzekeren wij u bij Kooter B.V. Onze producten zijn schoon en gekeurd. Wij leveren u altijd de beste kwaliteit! Om de juiste tuinaarde te kopen, adviseren wij u graag over de soort en de hoeveelheid. Neem snel contact met ons op en wij helpen u graag verder! Kies voor Kooter B.V. dan weet u zeker dat u de juiste soort koopt.

Tuinaarde

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!