Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Zand Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar zand voor de bestrating in je tuin of de talloze andere toepassingen van deze grondstof in Alphen aan den Rijn ? Bij Kooter B.V. bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Het is een grondstof die bestaat uit korrels, kleine stukjes steen. Zoek niet verder en bestel vandaag nog het nodige zand voor uw project, in de gewenste hoeveelheden en samenstelling én ook nog eens op locatie bezorgd.

Welke soort zand past het beste bij uw situatie in Alphen aan den Rijn ?

Zand is er in verschillende kleuren, maten, vormen en samenstelling. Ook bij Kooter B.V. vindt u een groot assortiment. Het verschilt van elkaar in korrelgrootte of structuur, en deze verschillende eigenschappen maken het er tot dat het belangrijk is om het juiste product te kiezen. Zo behaalt u namelijk het optimale resultaat. Welke soort het beste bij u past, hangt af van een aantal factoren. Maar welke soort u ook kiest, al onze producten worden geleverd onder het RAG-keurmerk voor aanvulgrond en bodemverbeterende materialen.

  • Straatzand/aanvulzand: wordt toegepast onder bestratingen. Wat betreft eigenschappen worden er aan straatzand weinig eisen gesteld. Daarom is straatzand relatief goedkoop. Verder is straatzand goed waterdoorlatend, wat ervoor zorgt dat het een stabiele ondergrond vormt.
  • Grof zand: een grove, natuurlijke zandsoort met als belangrijkste eigenschap dat het goed waterdoorlatend is. Drainagezand is vrij grof van structuur, laat zich niet verdichten en is dan ook niet geschikt voor normaal gebruik onder bestratingen. Daarvoor kunt u beter kiezen voor straatzand.
  • Verschralingszand: wordt voornamelijk gebruikt voor het verschralen van een kleiige tuin. Daarnaast vindt u verschralingszand onder andere bij de aanleg van kunstgras sportvelden en in paardenbakken.

Kooter B.V. staat voor u klaar!

Weet u niet zeker welke soort u moet kiezen? Wij weten precies welke soort u voor uw project nodig hebt. Wij voorzien u graag van een advies, zodat u voor het juiste product kiest. Neem contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. De medewerkers van Kooter B.V. beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag een passend advies voor het bestellen van het juiste zand in Alphen aan den Rijn .

Zand bestellen [pb-city]

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!