Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Zand bestellen

Bent u op zoek naar een specialistische grondhandel om uw zand bij te bestellen? Voor zand van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs bent u bij Kooter B.V. aan het juiste adres! Al jarenlang zijn wij de beste leverancier van zand, tuinaarde, diverse potgronden, schelpen, grind en nog veel meer in Hazerswoude Dorp en omstreken. Al onze producten worden geleverd onder het RAG-keurmerk voor aanvulgrond en bodemverbeterende materialen. Daarnaast staan onze ervaren chauffeurs graag voor u klaar om uw bestelling op locatie te bezorgen. Dat is nog eens service, van A tot Z!

Soorten zand

Wij leveren verschillende soorten zand. Welk type u het beste aan kunt schaffen, hangt af van een aantal factoren. Bij Kooter B.V. leveren wij de volgende soorten:

  • Straatzand/aanvulzand: een natuurlijk zand dat voornamelijk wordt toegepast onder bestratingen. Wat betreft eigenschappen worden er aan straatzand weinig eisen gesteld. Daarom is straatzand relatief goedkoop. Verder is straatzand goed waterdoorlatend, wat ervoor zorgt dat het een stabiele ondergrond vormt.
  • Grof zand: wordt ook wel drainagezand genoemd en is een grove, natuurlijke zandsoort met als belangrijkste eigenschap dat het goed waterdoorlatend is. Drainagezand is vrij grof van structuur, laat zich niet verdichten en is dan ook niet geschikt voor normaal gebruik onder bestratingen. Daarvoor kunt u beter kiezen voor straatzand.
  • Verschralingszand: wordt ook wel M3c zand genoemd en is zoetwater zand. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor het verschralen van een kleiige tuin. Daarnaast vindt u verschralingszand onder andere bij de aanleg van kunstgras sportvelden en in paardenbakken.

Uw zand bestellen bij Kooter B.V.?

Wilt u een bestelling bij ons plaatsen of zou u graag nog wat meer informatie willen over zand bestellen bij Kooter B.V.? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. De medewerkers van Kooter B.V. beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag een passend advies voor het bestellen van het juiste zand.

Zand bestellen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *