Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Zand kopen Gouda

Kooter BV is hét bedrijf om zand te kopen in Gouda. Wij zijn leverancier van allerlei soorten zand die geleverd worden onder het RAG keurmerk. Dit is hét keurmerk voor aanvulgrond en bodem verbeterende materialen. Zo worden uw teelresultaten verbeterd.

Soorten zand

Kooter BV biedt u de volgende soorten zand aan:

  • Zand kopen GoudaStraatzand is goed waterdoorlatend, waardoor het een drainerende en stabiele ondergrond vormt onder het straatwerk. Dit noemen wij ook wel aanvulzand. Voornamelijk wordt dit gebruikt onder bestratingen. Er worden weinig eisen gesteld aan dit type en daardoor is deze scherp geprijsd.
  • Drainagezand of te wel grof zand, is een natuurlijk zandsoort die goede waterdoorlatende eigenschappen heeft. Het zand is vrij grof van structuur. Het wordt gebruikt als onderlaag voor bijvoorbeeld paardenbakken om de grond droog te houden of voor verschraling van kleigronden.
  • Verschralingszand is een zoet water zand. Deze wordt gebruikt voor het verschralen van een kleiige tuin. Ook wordt het toegepast om door de tuinaarde te mengen om zo een stevigere ondergrond te creëren en een betere doorlating voor het water te krijgen.

Onze werkwijze

Wanneer u ervoor kiest om zand bij ons te kopen in Gouda kunnen alle grondsoorten naar behoefte gemengd worden. Dit doen wij met extra toevoegingen van gecomposteerde boomschors tot zand, compost en andere gewenste materialen. Deze materialen kunnen op ons terrein worden afgehaald, of door ons gebracht worden, met onze kleine of grote vrachtauto’s met diverse los mogelijkheden van 1m³ tot 100m³.

Contact

Wij helpen u graag bij het kiezen hoeveel en welk soort zand u moet kopen in Gouda. Wij weten precies wat u nodig heeft voor uw project! Onze ervaren medewerkers voorzien u van advies zodat u de juiste keuzes maakt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, wij gaan graag voor u aan de slag! Wij beantwoorden al uw vragen en geven u een passend advies bij het kopen van zand in Gouda.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!