Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Boomschors Benthuizen

Bent u op zoek naar boomschors in Benthuizen ? Bij Kooter B.V. bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten schors voor een aantrekkelijke prijs. Buiten het feit dat schors functioneel is, geeft het uw tuin ook een eigentijds gezicht en een bijzondere uitstraling van uw tuin of terras. Schors is een stuk goedkoper dan een bodembedekker, zoals grind bijvoorbeeld. Daarnaast voorkomt schors de groei van onkruid in uw tuin en kan het uw planten beschermen tegen de vorst. Schors is ook erg veilig, omdat het voor een zachte ondergrond zorgt onder een speeltoestel bijvoorbeeld. Kortom, boomschors in Benthuizen van Kooter B.V. brengt veel voordelen met zich mee.

Ruim assortiment schors bij Kooter B.V.

Boomschors in Benthuizen is er in verschillende soorten. U heeft bij Kooter B.V. bijvoorbeeld de keus uit dennenschors of naaldboomschors. Beide een goed alternatief voor de luxe sierschors. De levensduur van de twee soorten verschilt wel van elkaar. Naaldboomschors heeft een levensduur van ongeveer 5 jaar, de dennenschors daarentegen maar 2 jaar. Daarnaast kunt u ook kiezen voor bark, een schors met een harde structuur. Deze schors is bijvoorbeeld geschikt voor het maken van looppaden in de tuin en voor het afdekken van borders en plantvakken tegen onkruid.

Houtsnippers zijn gemalen boomtakken, een juiste schors om het wegspoelen van grond te voorkomen. Ook voorkomt het snelle uitdroging van de grond en is het goed voor de planten. Ook door houtsnippers wordt de groei van onkruid tegengehouden. Kies uw boomschors in Benthuizen uit het ruime assortiment van Kooter B.V.

Laat u adviseren over de boomschors Benthuizen van Kooter B.V.

De hoeveelheid schors is lastig te bepalen, omdat dit van een aantal factoren afhangt. Denk aan factoren, zoals de oppervlakte, de dikte van de schors en het bodemtype. U kunt de mogelijkheden van boomschors in Benthuizen ontdekken op onze website of neem persoonlijk contact met ons op. Wij adviseren u graag over de hoeveelheid schors en welke soort schors voor uw tuin geschikt is.

Tuinaarde

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!