Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Boomschors kopen Gouda

Wilt u boomschors kopen in Gouda voor uw tuin? Koop dan schors van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bij Kooter B.V. Wilt u de groei van onkruid tegengaan in uw tuin of wilt u uw planten beschermen tegen vorst? Bij ons heeft u keus uit een ruim assortiment, met elk hun eigen functie. Laat u adviseren door de ervaren medewerkers van Kooter B.V. voor het kopen van de juiste soort en de juiste hoeveelheid boomschors in Gouda .

Kooter B.V. heeft een ruim assortiment voor boomschors kopen Gouda

Kiest u voor de luxe sierschors, gaat u voor de boomschors die geschikt is voor looppaden, door zijn harde structuur of de houtsnippers die voorkomt dat de grond wegspoelt? Kooter B.V. is het juiste adres voor het kopen van boomschors. De bodembedekker is niet alleen functioneel, het geeft uw tuin ook een eigentijds gezicht en een bijzondere uitstraling. Bij Kooter B.V. heeft u keus uit verschillende soorten. Onze medewerkers kijken naar de ondergrond en het gewenste doel, zo weten ze welke soort geschikt is voor uw tuin.

Over Kooter B.V.

Kooter B.V. levert producten onder het RAG keurmerk, het keurmerk voor aanvulgrond en bodem verbeterende materialen. Bij ons kunnen naar behoefte gemengd worden met extra toevoegingen van gecomposteerde boomschors tot zand, compost en andere gewenste materialen. De materialen kunnen worden opgehaald of maak gebruik van onze bezorgservice.

Eenvoudig een onkruidvrije tuin

Los het onkruidprobleem in uw tuin op, door het aanleggen van boomschors als bodembedekker.  Aan de hand van deze bodembedekker leg je eenvoudig een onkruidvrije tuin aan. Het is een product wat meerdere jaren blijft liggen. Daarnaast is het een natuurlijk product, duurzaam en het heeft een mooie uitstraling. Het kopen van de juiste boomschors in Gouda is niet altijd even makkelijk, neem daarom snel contact met ons op voor meer informatie over onze producten.

Boomschors

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!