Grind bestellen Hazerswoude Dorp grind bestellen

Grind bestellen Hazerswoude Dorp ? Dan bent u bij Kooter aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van grind, tuinaarde, diverse potgronden, schelpen, zand en meer. Al onze producten worden geleverd onder het RAG keurmerk voor aanvulgrond en bodem verbeterende materialen. Dus als u op zoek bent naar een adres voor grind bestellen Hazerswoude Dorp , zoek dan niet verder en bekijk onze verdere informatie.

Grind handel Hazerswoude Dorp

Rijngrind 8/16 is het grind dat wij altijd op voorraad hebben en is een groot deel van onze grind handel Hazerswoude Dorp . Het is overwegend wit van kleur. Dit grind wordt voornamelijk gebruikt voor paden, bijvoorbeeld in de tuin. Daarnaast is rijngrind 8/16 ook goed toe te passen op platte daken. Naast ons standaard grind bestaat ons grindassortiment ook uit:

  • Lava 2/16

Lava is een product wat absorberend en drainerend werkt. Lava 2/16 wordt vaak toegepast voor het aanbrengen van teeltvloeren en is bijzonder geschikt als fundering, als je voor een drainerende werking wilt gaan. Daarnaast kan lava voor het aanleggen van sportvelden worden toegepast.

  • Argex korrels

Argex korrels zijn geëxpandeerde gebakken kleikorrels. De korrels zijn rond en hebben een stroef oppervalk. De voordelen van Argex korrels zijn onder andere dat het een uitstekende vochtregeling & bodembeluchting geeft, minimale bodemverdichting en flexibele vormgeving.

  • Bims

Dit licht gewicht vulkanische puimsteen, met een lage volume dichtheid, is bijzonder geschikt als ophoog en aanvulmateriaal in zettingsgevoelige gebieden. Daarnaast wordt het onder andere onder wegen in veenachtige gebieden gebruikt.

Grind verkoop Hazerswoude Dorp

U kunt dus kiezen uit verschillende soorten grind of schelpen bij onze grind verkoop Hazerswoude Dorp . Op onze bestelpagina kunt u de prijzen  van alle soorten grind vinden. Daarnaast vindt u hier informatie over transportkosten. Deze kosten verschillen per regio en levering. Ten slotte kunt u via deze pagina het bestelformulier invullen om uw bestelling te plaatsen. Meer informatie over ons materiaal, kosten of levering? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Levering: (verplicht) BezorgenAfhalenLevering in Big Bags

Betalingswijze: (verplicht) Vooraf per bankContant bij levering

Producten

Naam (verplicht)

Bezorgdatum

Bezorgadres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Overige opmerkingen met betrekking tot bezorging

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)