Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Grond bestellen Hazerswoude Dorp

Grond bestellenBent u op zoek naar een adres voor grond bestellen Hazerswoude Dorp ? Zoek dan niet verder en bekijk hier verdere informatie over grond bestellen Hazerswoude Dorp . Kooter BV is een ervaren leverancier van onder andere grond, tuinaarde, zand, schelpen en grind. Al onze producten zijn gecertificeerd met het RAG keurmerk, wat betekent dat het product bodem verbeterende materialen bevat en bijdraagt aan gunstige teeltresultaten.

Grond handel Hazerswoude Dorp

Voor onze grond handel Hazerswoude Dorp leveren wij diverse soorten potgrond in verschillende hoeveelheden. De materialen kunnen namelijk op ons terrein worden afgehaald of door ons worden gebracht. De hoeveelheden variëren meestal van 1m³ tot 100m³. De prijzen van het grond hangen af van uw regio en de bijkomende transportkosten. Meer informatie over onze prijzen vindt u op de bestelpagina of u kunt contact met ons opnemen.

Soorten grond

Bij de grond verkoop Hazerswoude Dorp kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten grond, waaronder:

  • Potgrond Wij leveren natuurlijk standaard potgronden, maar ook specifieke mengsels, afgestemd op uw teelt. Ook het doormengen van meststoffen kan in iedere gewenste hoeveelheid.
  • Cocospeat Deze grondsoort wordt ook wel cocosgruis genoemd en is een afvalproduct van cocosnoot, waarbij alleen de melk, het vlees en de harde bast gebruikt wordt. De cocospeat heeft een gunstig effect op de waterhuishouding in de potgrond, waardoor de vocht opname veel hoger wordt. Het is daarnaast ook een natuurproduct.
  • Cocos chips Een volledig natuurlijk product, afkomstig van de bast van een cocosnoot. Deze wordt vermalen en door de potgrond gemengd, om een betere lucht- en waterhuishouding te krijgen.

Voor meer informatie over onze verschillende potgronden en de mogelijkheden voor speciale mengsels, kunt u contact met ons opnemen. De prijzen van de potgrond zijn namelijk vaak op aanvraag vanwege de specifieke mengsels en wensen van de klant. Vraag daarom om meer informatie voordat u de grond bestelt.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!