Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Straatzand Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar straatzand voor de bestrating in je tuin of de talloze andere toepassingen van deze grondstof in Alphen aan den Rijn ? Bij Kooter B.V. bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Zoek niet verder en bestel vandaag nog het nodige zand voor uw project, in de gewenste hoeveelheden en samenstelling én ook nog eens op locatie bezorgd. Dat is nog eens service!

Eigenschappen en toepassingen

Zand is een grondstof die bestaat uit korrels, kleine stukjes steen. Zand is er in verschillende kleuren, maten, vormen en samenstelling. Straatzand wordt ook wel aanvulzand genoemd en, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, toegepast voor bestrating. Het is een natuurlijk type zand waar weinig eisen aan worden gesteld, zoals aan de vorm of korrelgrootte. De kleur van het zand kan zelfs verschillen tussen regio’s. Hierdoor is straatzand het scherpst geprijsd dan alle zandsoorten.

Wat het zo geschikt maakt voor bestratingen, is dat het gemakkelijk af te rijen is. Dit betekent dat het zand afgevlakt kan worden door middel van bijvoorbeeld een lange lat. Ook is het erg goed waterdoorlatend, wat het een stabiele en milieuvriendelijke ondergrond maakt. Een enkele eis is wel dat straatzand geen leem of klei mag bevatten. Bij Kooter B.V. bent u verzekerd van het beste straatzand, wat zorgt voor optimale resultaten. Daarnaast staan we voor u klaar met passend advies. Zo adviseren wij eerst anti-worteldoek onder het zand te leggen. Daarna legt u een laag van minimaal 10 cm dik, en dan pas het straatwerk aan.

Kooter B.V. staat voor u klaar met het allerbeste straatzand Alphen aan den Rijn

Heeft u nog vragen over straatzand in Alphen aan den Rijn of heeft u interesse in het bestellen ervan bij Kooter B.V.? Neem contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag bij het bestellen van het juiste straatzand in Alphen aan den Rijn .

Speelzand Alphen aan den Rijn

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!