Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Tuinaarde bestellen Alphen aan den Rijn

Wilt u eenvoudig en snel hoogkwalitatieve tuinaarde bestellen in Alphen aan den Rijn ? Bij Kooter B.V. bent u daarvoor aan het juiste adres! Onze aarde is geschikt voor het ophogen, egaliseren en aanvullen van uw tuin. De tuinaarde van Kooter B.V. onderhoudt en verbetert de bodemstructuur doordat het biologische leven in de bodem wordt gestimuleerd. Wij leveren producten onder het RAG-keurmerk, het keurmerk voor aanvulgrond en bodemverbeterende materialen. Bestel uw tuinaarde in Alphen aan den Rijn bij Kooter B.V., en u heeft snel uw bestelling thuis!

Wij maken op maat!

Tuinaarde wordt samengesteld uit verschillende grondstoffen. Bij Kooter B.V. worden de grondstoffen zelf gemengd, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn. De tuinaarde kunnen wij op maat maken, gericht op uw ondergrond en het gewenste doel. Vervolgens draaien wij het door de grondmolen en wordt er een mooi fijn mengsel gerealiseerd. Daarnaast wordt er bij ons ook gebruik gemaakt van groencompost, gecomposteerde boomschors en verschralingszand. Dit is erg belangrijk als voeding voor de planten in uw tuin, die halen namelijk na verloop van tijd voedingsstoffen uit de grond. Bestel goed bemeste tuinaarde in Alphen aan den Rijn bij Kooter B.V., zodat de planten in uw tuin voldoende voedingsstoffen hebben.

Kies Kooter B.V. voor het bestellen van uw tuinaarde in Alphen aan den Rijn !

Voor het bestellen van tuinaarde in Alphen aan den Rijn kiest u voor Kooter B.V., wij verzorgen vanuit het hele land zelf het transport naar onze opslaglocatie en naar de klant. Wij beschikken over ervaren chauffeurs, die u graag van dienst zijn. Met onze kleine of grote vrachtauto’s maken wij verschillende losmogelijkheden mogelijk. Jaarlijks zorgen wij ervoor dat een grote hoeveelheid van ons product hun weg vindt naar de boomkwekerij, hovenier en particulier. Bestel hoogkwalitatieve tuinaarde in Alphen aan den Rijn en laat het snel bij u bezorgen, door onze snelle en gemakkelijke besteldiensten. Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom onze besteldiensten? Neem dan contact met ons op! De medewerkers van Kooter B.V. beantwoorden graag al uw vragen.

Tuinaarde

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *