Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Tuinaarde Leiden

Bent u op zoek naar tuinaarde van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs in Leiden ? Hiervoor bent u bij Kooter B.V. aan het juiste adres! Wij leveren producten onder het RAG-keurmerk, hét keurmerk voor aanvulgrond en bodemverbeterende materialen. Onze producten met het RAG-keurmerk helpen mee aan gunstige teeltresultaten en kunnen naar behoefte gemengd worden met extra toevoegingen van gecomposteerde boomschors tot zand, compost en andere gewenste materialen. U kunt uw aarde bij ons ophalen of door ons laten brengen. Kortom: Kooter B.V. biedt u service van A tot Z op het gebied van tuinaarde in Leiden !

Waarom kiezen voor grondstoffen van Kooter B.V.?

Tuinaarde is een substraat, dat wordt samengesteld uit verschillende grondstoffen. De belangrijkste grondstof is veen. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van groencompost, gecomposteerde boomschors en verschralingszand. Planten in uw tuin hebben na verloop van tijd behoefte aan voeding omdat de in de grond aanwezige voedingsstoffen door de plant worden gebruikt. Gebruik daarom bij aanplant een goede bemeste aarde.

Bemeste tuinaarde is een organisch bodem verbeterende grond op basis van veenproducten met toevoeging van natuurlijke meststoffen. De aarde wordt gebruikt om het verlies van de grond door wortelkluiten en natuurlijke afbraak van organische stoffen te compenseren. Ook kan bemeste tuinaarde worden gebruikt om uw border en tuin op te hogen en te egaliseren.

Doordat wij de grondstoffen zelf mengen, zijn er diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de ondergrond en het gewenste doel kunnen wij de tuinaarde op maat maken, om het vervolgens door de grondmolen te draaien en hiermee een mooi fijn mengsel te realiseren.

Kooter B.V. brengt uw tuinaarde in Leiden van A naar B

Vanuit het hele land verzorgen wij veelal zelf het transport naar onze opslaglocatie en naar de klant. Wij zijn in staat om efficiënt te werken en beschikken over een divers wagenpark. Onze ervaren chauffeurs zijn u graag van dienst! Met onze kleine of grote vrachtauto’s, met diverse losmogelijkheden van 1 m3 tot 100m3, zorgen wij ervoor dat jaarlijks zo’n 40.000 m3 product hun weg vindt naar de boomkwekerij, hovenier en particulier.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van aarde? Neem dan contact met ons op! Onze ervaren medewerkers helpen u graag aan de beste tuinaarde in Leiden voor de scherpste prijs.

Tuingrond

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!