Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Webshop

Wij leveren via onze webshop al heel veel jaren potgrond en andere aarde aan de “professionals”, de boomkwekers en de hoveniers, voornamelijk in het Groene Hart. Maar ook daar buiten weet men ons steeds vaker te vinden. Onze kwaliteit wordt erg gewaardeerd. De veelal gekeurde grondstoffen zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit en geven uw tuin een mooi resultaat.

Vanwege de toenemende vraag vanuit de particuliere sector, immers wie wil er geen 1e klas producten, zijn wij gestart met een webshop voor al uw potgrond en andere aardesoorten. U kunt heel eenvoudig iedere gewenste hoeveelheid bestellen. Los gestort, of verpakt in een big bag.

Inhoud big bag 1 m3. Bij afname van veelvoud van halve m3, zal er een extra big bag in rekening gebracht worden. Op de big bags zit geen statiegeld.

Door middel van het opgeven van uw postcode worden de vrachtkosten berekend.
Uiteraard is het ook mogelijk de spullen zelf af te halen.

Bij bestellen van afwijkende hoeveelheden, graag even contact met ons opnemen via het mailadres: info@hktuinenpotgrond.nl of bel naar 0172-231055. Dit is ook van toepassing als u zowel los materiaal als big bags tegelijk wilt bestellen.

Tuinaarde
Boomschors
Bodemverbeteraars
Zand
Grind & schelpen
Grasproducten