Zand bestellen Koudekerk

Zand bestellen Koudekerk ? Dan bent u bij Kooter aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van zand, tuinaarde, diverse potgronden, schelpen, grind en meer. Al onze producten worden geleverd onder het RAG keurmerk voor aanvulgrond en bodem verbeterende materialen. Dus als u op zoek bent naar een adres voor zand bestellen Koudekerk , zoek dan niet verder en bekijk onze verdere informatie.

Zand handel Koudekerk

Kooter BV is hét adres voor uw zand handel Koudekerk . Wij leveren verschillende soorten zand in diverse hoeveelheden. Voor al onze producten gelden verschillende prijzen per m³. Daarnaast rekenen wij, afhankelijk van uw regio, transportkosten. Al deze kosten kunt u vinden op onze website bij prijzen. Ook vindt u hier een formulier om een bestelling te plaatsen. Voor verdere vragen en informatie over de exacte kosten van uw levering kunt u contact met ons opnemen.

Zand verkoop Koudekerk

Bij zand bestellen Koudekerk bij Kooter BV, kunt u kiezen uit drie verschillende soorten zand, namelijk:

  • Straatzand/aanvulzand

Straatzand wordt ook wel aanvulzand genoemd en is een natuurlijk zand. In de praktijk wordt straatzand voornamelijk toegepast onder bestratingen. Wat betreft eigenschappen worden er aan straatzand weinig eisen gesteld. Daarom is straatzand relatief goedkoop. Verder is straatzand goed waterdoorlatend, wat ervoor zorgt dat het een stabiele ondergrond vormt.

  • Grof zand

Grof zand wordt ook wel drainagezand genoemd en is een grove, natuurlijke zandsoort met als belangrijkste eigenschap dat het goed waterdoorlatend is. Drainagezand is vrij grof van structuur, laat zich niet verdichten en is dan ook niet geschikt voor normaal gebruik onder bestratingen. Daarvoor kunt u beter kiezen voor straatzand.

  • Verschralingszand

Verschralingszand wordt ook wel M3c zand genoemd en is zoet water zand. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor het verschralen van een kleiige tuin. Daarnaast vindt u verschralingszand onder andere bij de aanleg van kunstgras sportvelden en in paardenbakken. Wilt u een bestelling bij ons plaatsen of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ook meteen onderstaand bestel formulier invullen.

Levering: (verplicht) BezorgenAfhalenLevering in Big Bags

Betalingswijze: (verplicht) Vooraf per bankContant bij levering

Producten

Naam (verplicht)

Bezorgdatum

Bezorgadres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Overige opmerkingen met betrekking tot bezorging

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)