Alle soorten potgrond Bestelbaar in big bags RAG Keurmerk
Betaalmogelijkheid met:

Zand bestellen Leiden

Bent u op zoek naar een specialistische grondhandel om uw zand te bestellen in Leiden ? Dan bent u bij Kooter B.V. aan het juiste adres! Wij zijn al jarenlang de beste leverancier van zand, tuinaarde, diverse potgronden, schelpen, grind en nog veel meer in Leiden en omstreken. Al onze producten worden geleverd onder het RAG-keurmerk voor aanvulgrond en bodemverbeterende materialen.

Zand verkoop Leiden

Wij leveren verschillende soorten zand in diverse hoeveelheden. Voor al onze producten gelden verschillende prijzen per m³. Bij zand bestellen Leiden kunt u kiezen uit drie verschillende soorten zand, namelijk:

  • Straatzand/aanvulzand: een natuurlijk zand dat voornamelijk wordt toegepast onder bestratingen. Wat betreft eigenschappen worden er aan straatzand weinig eisen gesteld. Daarom is straatzand relatief goedkoop. Verder is straatzand goed waterdoorlatend, wat ervoor zorgt dat het een stabiele ondergrond vormt.
  • Grof zand: wordt ook wel drainagezand genoemd en is een grove, natuurlijke zandsoort met als belangrijkste eigenschap dat het goed waterdoorlatend is. Drainagezand is vrij grof van structuur, laat zich niet verdichten en is dan ook niet geschikt voor normaal gebruik onder bestratingen. Daarvoor kunt u beter kiezen voor straatzand.
  • Verschralingszand: wordt ook wel M3c zand genoemd en is zoetwater zand. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor het verschralen van een kleiige tuin. Daarnaast vindt u verschralingszand onder andere bij de aanleg van kunstgras sportvelden en in paardenbakken.

Een passend advies van de ervaren medewerkers van Kooter B.V.

Kortom: Kooter B.V. is hét adres voor al uw zandbehoeften! Met onze uitstekende transportservice zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant op komt. Wilt u een bestelling bij ons plaatsen of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. De medewerkers van Kooter B.V. beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag een passend advies voor het bestellen van het juiste zand in Leiden .

Zand bestellen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

      Bereken hier de juiste hoeveelheid!